Pikantní lečo s tuňákem
Ingredience:
- 1 velká bílá cibule
- 1 čerstvá chilli paprička
- 2 zelené papriky
- 2 červené papriky
- 4 rajčata
- 4 konzervy Calvo tuňáka v Olivovém oleji
- extra panenský olivový olej
- sůl a mletý pepř
- petrželka na ozdobu
4snadné30 minut
Postup
Cibuli nakrájejte nadrobno a osmahnete na olivovém oleji dosklovita, ke konci přidejte nakrájenou čerstvou chilli papričku. Přidejte na pásky nakrájené papriky a rajčata, která jste předtím na pár minut namočili do vroucí vody a oloupali. Osolte, opepřete a takto spolu duste až do změknutí. Pokud zeleninová směs pustí příliš mnoho šťávy, odstřeďte ji. Podávejte s tuňákem, ozdobené petrželkou.