fbpx
Nahoru

Ovesné lívance s tuňákem

Ingredience:

Počet osob2Náročnosťstředne náročnýČas přípravy30 minut

PostupPostup

Ovesné lívance s tuňákem
 
  1. Na těsto smíchejte všechny suroviny. Míchejte, dokud nevznikne těsto bez hrudek a nechte 15 minut odpočívat.
  2. Na pánev přidejte trochu extra panenského olivového oleje, když se zahřeje, přidejte naběračku těsta. Nechte opékat, dokud se na povrchu nevytvoří bublinky a poté otočte. Nechte ještě minutu a pokračujte s dalšími lívanci.
  3. Žampiony nakrájejte na hrubé plátky, osolte, opepřete a opékejte na pánvi z obou stran.
  4. Avokádo očistěte, rozmačkejte vidličkou, přidejte sůl a citrónovou šťávu a nechte chvíli v chladničce.
  5. Křepelčí vajíčka osmahněte na nepřilnavé pánvi na kapce oleje.
  6. Nakonec přidejte na lívance vrstvu avokáda, žampionů, vrstvy zopakujte ještě jednou a nakonec přidejte na vrch osmažené křepelčí vajíčko a kousky tuňáka Calvo. Pokapejte citrónovou šťávou.
Pozadie receptu Calvo Pozadie receptu Calvo
Pozadie receptu Calvo Pozadie receptu Calvo