Mexické tortilly s tuňákem
Ingredience:
- 4 tortilly
- 1 konzerva Calvo tuňáka v olivovém oleji
- 1 zralé avokádo
- 1 červená cibule
- Čerstvý koriandr
- 200 g creme fraiche nebo zakysané smetany
- 1 plechovka konzervovaných červených fazolí
- Míchaný salát
- 2 velká rajčata



Postup

Objevte chuť Mexika s tortillami s tuňákem.
Postup:
Rozehřejte v hrnci s velkým průměrem (aby se do něj vešly tortilly) větší množství oleje. Tortilly smažte, dokud se nezbarví dozlatova. Zbavte je přebytečného oleje. Na pánev s olivovým olejem přidejte scezené fazole a vařte, dokud se nebudou dát fazole rozmačkat. Rajčata, cibuli a avokádo nakrájejte na malé kousky.
Tortillu naservírujte na talíř, přidejte fazole, salát, rajčata, cibuli, avokádo a zakysanou smetanu. Navrch přidejte scezeného tuňáka a ozdobte čerstvým koriandrem.



