Nahoru

Mexické tortilly s tuňákem

Ingredience:

  • 4 tortilly
  • 1 konzerva Calvo tuňáka v olivovém oleji
  • 1 zralé avokádo
  • 1 červená cibule
  • Čerstvý koriandr
  • 200 g creme fraiche nebo zakysané smetany
  • 1 plechovka konzervovaných červených fazolí
  • Míchaný salát
  • 2 velká rajčata
Počet osob4NáročnostsnadnéČas přípravy30 minut

PostupPostup

Mexické tortilly s tuňákem
 

Objevte chuť Mexika s tortillami s tuňákem.

 

Postup:

Rozehřejte v hrnci s velkým průměrem (aby se do něj vešly tortilly) větší množství oleje. Tortilly smažte, dokud se nezbarví dozlatova. Zbavte je přebytečného oleje. Na pánev s olivovým olejem přidejte scezené fazole a vařte, dokud se nebudou dát fazole rozmačkat. Rajčata, cibuli a avokádo nakrájejte na malé kousky.

Tortillu naservírujte na talíř, přidejte fazole, salát, rajčata, cibuli, avokádo a zakysanou smetanu. Navrch přidejte scezeného tuňáka a ozdobte čerstvým koriandrem.

Pozadí receptu Calvo Pozadí receptu Calvo
Pozadí receptu Calvo Pozadí receptu Calvo