fbpx
Nahoru

Kadeřavá kapusta plněná rýží, ricottou a tuňákem

Ingredience:

Počet osob2Náročnosťstředně náročnéČas přípravy50 minut

PostupPostup

Kadeřavá kapusta plněná rýží, ricottou a tuňákem
 

Hledáte nový a zdravý způsob, jak obohatit svůj jídelníček? Tento recept na kadeřavou kapusta plněnou rýží, ricottou a tuňákem je ideální pro všechny, kteří chtějí vyzkoušet něco nového a chutného.

Plněné listy kadeřavé kapusty jsou nejen plné výživných látek, ale také skvěle vypadají na talíři. Kombinace jemné ricotty, šťavnatého tuňáka a dokonale uvařené rýže vytváří lahodné jídlo, které potěší vaše chuťové pohárky.

Tento recept je skvělý pro snadný oběd nebo večeři a jeho příprava je jednoduchá a rychlá. Vyzkoušejte ho a užijte si zdravé a chutné jídlo plné bílkovin a vitamínů!

Omyjte a jemně osušte listy kapusty. Nyní odstraňte nejtvrdší část ze středu a blanšírujte v jemně osolené vodě 3 minuty, sceďte je a nechte oschnout na papírové utěrce.

Rýži uvařte podle návodu na obalu.

Smíchejte ricottu, scezeného tuňáka a uvařenou rýži. Na každý list kapusty přidejte lžíci nádivky a srolujte. Všechny rolky pokládejte do olejem vymazané zapékací mísy a pečte při teplotě 180 stupňů 15/20 minut.

 

Pozadie receptu Calvo Pozadie receptu Calvo
Pozadie receptu Calvo Pozadie receptu Calvo