Nahoru

Jablečná pochoutka s tuňákovým salátem, avokádem a rukolou

Ingredience:

  • 3x80 g Calvo tuňáka v olivovém oleji
  • 2 jablka
  • 1 avokádo
  • 1 malá konzerva broskví
  • 1 bílý jogurt
  • 50 g rukoly
  • 1 citrón
  • extra panenský olivový olej
  • pepř a sůl
Počet osob4 osobyNáročnostsnadnéČas přípravy30 min

PostupPostup

Jablečná pochoutka s tuňákovým salátem, avokádem a rukolou
 

Jablka omyjte a nakrájejte na tenké plátky. Plátky pokapejte citronem, aby jablko nezoxidovalo.

Avokádo očistěte a nakrájejte na malé kostičky. Pokapejte citronem.

Broskve nakrájejte na stejnou velikost jako avokádo.

V misce promíchejte tuňáka, kousky avokáda a broskve, bílý jogurt, trochu olivového oleje, sůl a pepř. Vše dobře promíchejte.

Pozadí receptu Calvo Pozadí receptu Calvo
Pozadí receptu Calvo Pozadí receptu Calvo