Nahoru

Hnědá rýže s edamame, mangem a tuňákem

Ingredience:

Počet osob3NáročnostsnadnéČas přípravy25 minut

PostupPostup

Hnědá rýže s edamame, mangem a tuňákem
 

Začněte přípravou rýže, uvařte ji podle instrukcí na obalu a osolte ji. Sójové boby edamame uvařte nebo připravte na páře, přibližně 3-5 minut. Sceďte je a opláchněte studenou vodou. Mango očistěte a nakrájejte na jemné plátky.

V misce si připravte omáčku – smíchejte rýžový ocet, limetkovou šťávu a kůru, nastrouhaný čerstvý zázvor, olivový olej, sůl a pepř.

Na talíř naservírujte rýži, přidejte edamame, nakrájené mango, scezeného tuňáka v olivovém oleji a dochuťte omáčkou. Můžete posypat i sezamovým semínkem a řasami nori.

Pozadí receptu Calvo Pozadí receptu Calvo
Pozadí receptu Calvo Pozadí receptu Calvo