Gurmánské obložené bagety s tuňákem, kozím sýrem a karamelizovanou paprikou
Ingredience:
- 2 konzervy Calvo tuňákové paté
- 2 bagety na obložení
- kozí sýr
- čerstvé salátové listy
- ~NA KARAMELIZOVANÉ ČERVENÉ PAPRIKY~
- 1 balení pečených červených paprik (nebo 1 doma upečenou červenou papriku)
- 1 stroužek česneku nakrájený na plátky
- 2 lžíce extra panenského olivového oleje
- 1 lžíce cukru
- 1 lžíce balzamikového octu z Modeny
- ½ lžičky soli
2 osobysnadné15 min
Postup
Na olivovém oleji dozlatova osmažte česnek. Zvyšte oheň a přidejte papriku se šťávou, cukr a sůl. Přidejte balzámový ocet, ztlumte oheň a počkejte, dokud nebude paprika zkaramelizovaná. Bagetu překrojte a natřete tuňákovým paté. Naplňte karamelizovanou papriku kousky kozího sýru a salátovými listy.