Gourmet tuňákové kornoutky
Ingredience:
- 2x100 g Calvo žlutoploutvého tuňáka v extra panenském olivovém oleji
- 9 kornoutů
- 120 ml šlehačky (35 % tuku)
- 2 lžíce řeckého jogurtu
- 15 ml vodky
- 1 lžíce citronové šťávy
- citrónová kůra
- 2 lžíce čerstvé cibulky
- 2 lžíce čerstvého kopru
- sůl
- kaviár z lososa
- čerstvý kopr na ozdobení
9 osobysnadné30 min
Postup
Promíchejte šlehačku s troškou soli. Přidejte řecký jogurt, vodku, citronovou šťávu a dobře vyšlehejte. Když bude šlehačka téměř vyšlehaná, přidejte citrónovou kůru, nakrájenou cibulku a kopr. Dobře promíchejte, naplňte cukrářský rukáv a naplňte kornoutky.
Odložte do ledničky.
Před podáváním přidejte kousek tuňáka a kaviáru, dozdobte koprem.