Nahoru

Gourmet tuňákové kornoutky

Ingredience:

  • 2x100 g Calvo žlutoploutvého tuňáka v extra panenském olivovém oleji
  • 9 kornoutů
  • 120 ml šlehačky (35 % tuku)
  • 2 lžíce řeckého jogurtu
  • 15 ml vodky
  • 1 lžíce citronové šťávy
  • citrónová kůra
  • 2 lžíce čerstvé cibulky
  • 2 lžíce čerstvého kopru
  • sůl
  • kaviár z lososa
  • čerstvý kopr na ozdobení
Počet osob9 osobyNáročnostsnadnéČas přípravy30 min

PostupPostup

Gourmet tuňákové kornoutky
 

Promíchejte šlehačku s troškou soli. Přidejte řecký jogurt, vodku, citronovou šťávu a dobře vyšlehejte. Když bude šlehačka téměř vyšlehaná, přidejte citrónovou kůru, nakrájenou cibulku a kopr. Dobře promíchejte, naplňte cukrářský rukáv a naplňte kornoutky.

Odložte do ledničky.

Před podáváním přidejte kousek tuňáka a kaviáru, dozdobte koprem.

Pozadí receptu Calvo Pozadí receptu Calvo
Pozadí receptu Calvo Pozadí receptu Calvo