fbpx
Nahoru

Francouzská bageta

Ingredience:

  • 1 větší bagetu
  • 3 PL majonézy
  • 2 konzervy tuňáka Calvo ZERO
  • 2 vejce
  • 50 g rukoly
  • 25 g černých oliv
  • Sůl a pepř
Počet osob4NáročnosťsnadnéČas přípravy20 minut
vaříMonika

PostupPostup

Francouzská bageta
 

Tento recept pro vás připravila Monika, @lapetit.sk.

Bagetu podélně překrojte a vnitřní strany natřete tenkou vrstvou majonézy. Takto připravenou bagetu dejte zapéct do trouby na 180 stupňů na přibližně 10 minut. Díky tomu se na bagetě vytvoří tenký film a bageta se tak rychle nerozmočí.

Vajíčka dejte do vroucí vody a vařte 8 minut. Sceďte je a ponořte na chvíli do studené vody. Následně je oloupejte a nakrájejte na osminky.

Na zapečenou bagetu dejte kousky tuňáka, rukolu, kousky vajíčka a nakrájené olivy. Nakonec celou bagetu osolte a opepřete a můžete podávat.

Pozadie receptu Calvo Pozadie receptu Calvo
Pozadie receptu Calvo Pozadie receptu Calvo