Cuketové ravioli s tuňákem
Ingredience:
- 1-2 cukety
- strouhaný light sýr
- Náplň:
- 160 g Calvo tuňáka ve vlastní šťávě
- 1 pórek
- 100 g krémového light sýru
- 1 lžíce olivového oleje
- pepř
- sůl
2 osobysnadné30 min
Postup
Pórek omyjte a nakrájejte na malé kousky nebo ho nastrouhejte, poté ho osmažte na mírném plameni na troše olivového oleje. Přidejte sůl a pepř podle chuti.
V misce promíchejte krémový sýr, scezeného tuňáka a připravený pórek.
Cukety omyjte a pomocí škrabky nakrájejte na jemné plátky. Jemně opečte na pánvi z obou stran.
Na 2 překřížené cuketové plátky uložte tuňákovou směs a konce plátků složte. Ravioli uložte na pečící plech, posypte sýrem a dejte zapéct dozlatova.