Citronové špagety s tuňákem a kapary
Ingredience:
- 2 lžíce extra panenského olivového oleje
- Kůra a šťáva s jednoho bio citronu
- 2 stroužky česneku, nasekané
- 2 konzervy Calvo tuňáka v bio extra panenském olivovém oleji
- Hrst kaparů
- 200g špaget, uvařených al dente
- Sůl
- Chilli vločky
- Hrst hladkolisté petrželky
- ½ hrnku vody z uvařených špaget
![Počet osob](https://calvo.cz/wp-content/themes/visibility/img/vydlicky1.png)
![Náročnosť](https://calvo.cz/wp-content/themes/visibility/img/chnapka1.png)
![Čas přípravy](https://calvo.cz/wp-content/themes/visibility/img/hodiny1.png)
Postup
![Citronové špagety s tuňákem a kapary](https://calvo.cz/wp-content/uploads/2021/09/DSC00463-1024x683.jpg)
Tento recept pro vás připravila Kaya, @svasniprojidlo.
Na olivovém oleji nechte zpěnit nastrouhanou citronovou kůru a česnek.
Přidejte tuňáka a kapary a promíchejte.
K tuňákové směsi vmíchejte uvařené špagety, lehce osolte, přidejte chilli a nasekanou petrželku.
Nakonec těstoviny zalijte vodou z uvařených špaget, dochuťte citronovou šťávou a promíchejte.
![Pozadie receptu Calvo](https://calvo.cz/wp-content/themes/visibility/img/pozadie-doska.png)
![Pozadie receptu Calvo](https://calvo.cz/wp-content/themes/visibility/img/bubbles_blog.png)
![Pozadie receptu Calvo](https://calvo.cz/wp-content/themes/visibility/img/pozadie-vydlicka.png)
![Pozadie receptu Calvo](https://calvo.cz/wp-content/themes/visibility/img/pozadie-redkovka.png)