Ciabatta s tuňákem a salátkem s bazalkovou majonézou
Ingredience:
- 2 čerstvé ciabatty
- 2 konzervy tuňáka Calvo ZERO
- 1 natvrdo uvařené vejce
- Hrst čerstvého špenátu
- 6 cherry rajčátek
- 10 ks oliv kalamata
- 2 polévkové lžíce salátové majonézy
- 5 lístků čerstvé bazalky
- Šťáva z čtvrtky limety
- Sůl a pepř
- dle chuti extra panenský olivový olej



Postup

Tento recept pro vás připravila Kateřina, @milluji.cz.
Konzervy s tuňákem otevřete a slijte. Bazalku rozmixujte spolu s majonézou.
Do misky dejte špenát, napůl rozkrojená rajčátka a olivy a bazalkovou majonézu. Přidejte sůl a pepř a limetovou šťávu. Vše důkladně promíchejte. Dle chuti přidejte i olivový olej. Vajíčka nakrájejte na plátky a osolte. Ciabattu přepulte a rozkrojte i podélně. Na spodní část ciabatty položte salátek, vajíčko a nakonec kousky tuňáka. Přikryjte vrchní částí ciabatty. Takto naplňte i zbývající kousky ciabatty. Ihned servírujte.



