fbpx
Nahoru

Ciabatta s tuňákem a salátkem s bazalkovou majonézou

Ingredience:

  • 2 čerstvé ciabatty
  • 2 konzervy tuňáka Calvo ZERO
  • 1 natvrdo uvařené vejce
  • Hrst čerstvého špenátu
  • 6 cherry rajčátek
  • 10 ks oliv kalamata
  • 2 polévkové lžíce salátové majonézy
  • 5 lístků čerstvé bazalky
  • Šťáva z čtvrtky limety
  • Sůl a pepř
  • dle chuti extra panenský olivový olej
Počet osob2NáročnosťsnadnéČas přípravy15 minut
vaříKateřina

PostupPostup

Ciabatta s tuňákem a salátkem s bazalkovou majonézou
 

Tento recept pro vás připravila Kateřina, @milluji.cz.

Konzervy s tuňákem otevřete a slijte. Bazalku rozmixujte spolu s majonézou.

Do misky dejte špenát, napůl rozkrojená rajčátka a olivy a bazalkovou majonézu. Přidejte sůl a pepř a limetovou šťávu. Vše důkladně promíchejte. Dle chuti přidejte i olivový olej. Vajíčka nakrájejte na plátky a osolte. Ciabattu přepulte a rozkrojte i podélně. Na spodní část ciabatty položte salátek, vajíčko a nakonec kousky tuňáka. Přikryjte vrchní částí ciabatty. Takto naplňte i zbývající kousky ciabatty. Ihned servírujte.

Pozadie receptu Calvo Pozadie receptu Calvo
Pozadie receptu Calvo Pozadie receptu Calvo