Ceviche s tuňákem
Ingredience:
- 1 konzerva Calvo tuňáka v olivovém oleji
- 1 červená cibule
- 1/2 chilli papričky
- Čerstvý koriandr
- 2 limetky
- Sůl a pepř
- 2 rajčata
- Extra panenský olivový olej
2snadné15 minut
Postup
Ceviche, klasický peruánský předkrm, si v tomto receptu přizpůsobíme na styl středomořské kuchyně.
Chilli očistěte a zbavte semínek. Nakrájejte na malé kousky. Cibuli a rajčata také nakrájejte na malé kousky. Limetky vydlabejte a slupku si odložte stranou. V misce smíchejte tuňáka, chilli, cibuli a nechte pár minut odležet. Přidejte rajčata, koriandr, sůl a pepř a promíchejte. Pokapejte limetkovou šťávou a olivovým olejem. Směsí naplňte vydlabané limetky a podávejte.