Nahoru

Ceviche s tuňákem

Ingredience:

Počet osob2NáročnostsnadnéČas přípravy15 minut

PostupPostup

Ceviche s tuňákem
 

Ceviche, klasický peruánský předkrm, si v tomto receptu přizpůsobíme na styl středomořské kuchyně.

Chilli očistěte a zbavte semínek. Nakrájejte na malé kousky. Cibuli a rajčata také nakrájejte na malé kousky. Limetky vydlabejte a slupku si odložte stranou. V misce smíchejte tuňáka, chilli, cibuli a nechte pár minut odležet. Přidejte rajčata, koriandr, sůl a pepř a promíchejte. Pokapejte limetkovou šťávou a olivovým olejem. Směsí naplňte vydlabané limetky a podávejte.

Pozadí receptu Calvo Pozadí receptu Calvo
Pozadí receptu Calvo Pozadí receptu Calvo