fbpx
Nahoru

Bramborové gnocchi se špenátem, gorgonzolou a lososem

Ingredience:

Počet osob4NáročnosťsnadnéČas přípravy30 minut

PostupPostup

Bramborové gnocchi se špenátem, gorgonzolou a lososem
 

Neváhejte a vyzkoušejte tento recept s italským nádechem. Bramborové gnocchi se špenátem a lososem máte hotové za necelou půlhodinku a jsou velmi chutné.

Nakrájejte a osmahněte šalotku na troše olivového oleje.

Přidejte slaninu nakrájenou na tenké proužky, nechte ji pár minut smažit. Přidejte špenát a restujte do změknutí.

Podlijte smetanou, gorgonzolou a za stálého míchání nechte vařit na mírném ohni dokud se sýr nerozpustí a nespojí s omáčkou, dochuťte solí a pepřem.

Gnocchi uvařte podle návodu na obalu.

Přidejte uvařené gnocchi a scezeného lososa a nechte minutku vše spolu přejít varem. Podávejte posypané parmazánem a piniovými oříšky.

Pozadie receptu Calvo Pozadie receptu Calvo
Pozadie receptu Calvo Pozadie receptu Calvo