Bramborové gnocchi se špenátem, gorgonzolou a lososem
Ingredience:
- 3 konzervy Calvo lososa ve vlastní šťávě
- slanina
- šalotka
- špenát
- smetana na vaření
- gnocchi
- černý pepř
- sůl
- piniové ořechy
- gorgonzola
- parmezán
4snadné30 minut
Postup
Neváhejte a vyzkoušejte tento recept s italským nádechem. Bramborové gnocchi se špenátem a lososem máte hotové za necelou půlhodinku a jsou velmi chutné.
Nakrájejte a osmahněte šalotku na troše olivového oleje.
Přidejte slaninu nakrájenou na tenké proužky, nechte ji pár minut smažit. Přidejte špenát a restujte do změknutí.
Podlijte smetanou, gorgonzolou a za stálého míchání nechte vařit na mírném ohni dokud se sýr nerozpustí a nespojí s omáčkou, dochuťte solí a pepřem.
Gnocchi uvařte podle návodu na obalu.
Přidejte uvařené gnocchi a scezeného lososa a nechte minutku vše spolu přejít varem. Podávejte posypané parmazánem a piniovými oříšky.