Bezlepkové tuňákové vafle (keto)
Ingredience:
- 2 konzervy Calvo tuňáka ve vlastní šťávě
- 1 vejce
- 1 ČL mletého česneku
- 3 PL majonézy
- 1 PL citronové šťávy
- 30 g bezlepkové strouhanky (v případě, že nemáte alergii nebo intoleranci na lepek, můžete zaměnit za pšeničnou strouhanku)
- ½ PL cibulového prášku
- 2 PL rozpuštěného másla
- Sůl a pepř
2středne náročný30 minut
Postup
Tuňáka sceďte a spolu se všemi ingrediencemi (kromě másla) dejte do misky. Míchejte, dokud se všechny suroviny nespojí.
Předehřejte vaflovač, jemně potřete máslem, směs rozdělte na 6 částí a nalijte do vaflovače, pečte dokud nebudou vafle zlatohnědé. Podávejte s majonézovým dipem nebo jinou oblíbenou omáčkou.