fbpx
Nahoru

Bezlepkové tuňákové vafle (keto)

Ingredience:

  • 2 konzervy Calvo tuňáka ve vlastní šťávě
  • 1 vejce
  • 1 ČL mletého česneku
  • 3 PL majonézy
  • 1 PL citronové šťávy
  • 30 g bezlepkové strouhanky (v případě, že nemáte alergii nebo intoleranci na lepek, můžete zaměnit za pšeničnou strouhanku)
  • ½ PL cibulového prášku
  • 2 PL rozpuštěného másla
  • Sůl a pepř
Počet osob2Náročnosťstředne náročnýČas přípravy30 minut

PostupPostup

Bezlepkové tuňákové vafle (keto)
 

Tuňáka sceďte a spolu se všemi ingrediencemi (kromě másla) dejte do misky. Míchejte, dokud se všechny suroviny nespojí.

Předehřejte vaflovač, jemně potřete máslem, směs rozdělte na 6 částí a nalijte do vaflovače, pečte dokud nebudou vafle zlatohnědé. Podávejte s majonézovým dipem nebo jinou oblíbenou omáčkou.

Pozadie receptu Calvo Pozadie receptu Calvo
Pozadie receptu Calvo Pozadie receptu Calvo