Babiččin tuňákový salát
Ingredience:
- 2 x 80 g Calvo tuňáka v olivovém oleji
- 4 střední brambory
- 2 střední mrkve
- 4 nakládané okurky
- 2 natvrdo uvařená vajíčka
- 3 – 4 lžíce majonézy
- sůl
4 osobystřední35 min
Postup
Tuňáka sceďte a olivový olej odložte bokem. Brambory uvařte ve slupce, oloupejte a rozmačkejte vidličkou v čisté misce. Osolte a přidejte trošku olivového oleje, aby byl salát víc šťavnatý. Oloupané mrkve vařte v druhém hrnci asi 10 minut. Vajíčka vařte asi 9 minut. Uvařenou mrkev, vajíčka a okurky nakrájejte na drobné kousky. Přidejte brambory, scezeného tuňáka, majonézu a vše dobře promíchejte. Pokud je potřeba, dochuťte. Salát zakryjte potravinářskou fólií, aby neosychal a uložte do chladničky.