Avokádový sendvič s tuňákem
Ingredience:
- 1 plechovka Calvo tuňáka ve slunečnicovém oleji
- Extra panenský olivový olej
- 1 avokádo
- Mini kuličky mozzarelly
- 1 citron
- 4 plátky celozrnného chleba
- Sůl
- 2 lžíce bazalkového pesta
- 2 zralá rajčata



Postup

Tento avokádový sendvič s tuňákem doplníte pestem a mozzarellou a za pět minut budete mít jeden z nejchutnějších sendvičů k snídani. Dejte nám vědět na naší stránce Calvo na Facebooku, jaký je váš oblíbený recept na sendvič s tuňákem Calvo.
Jak připravit avokádový sendvič s tuňákem?
V misce rozmačkejte avokádo s trochou soli a citronové šťávy a dejte stranou, zatímco budete připravovat ostatní ingredience.
Nakrájejte mini mozzarellu a rajčata na plátky. Mezitím opečte 4 krajíce chleba do křupava.
Na plátek chleba namažte avokádo, přidejte plátky rajčat a mozzarelly.
Navrch přidejte několik lžic pesta a položte na něj tuňáka, na něj položte další plátek chleba a rozkrojte ho napůl. Vychutnejte si.



