Nahoru

Avokádo plněné quinoou a mexickým salátem

Ingredience:

Počet osob2 osobyNáročnostnáročnéČas přípravy30 min

PostupPostup

Avokádo plněné quinoou a mexickým salátem
 

Příprava quinoy: Quinou omyjte v dostatečném množství studené vody a sceďte. V hrnci osmažte stroužek česneku na extra panenském olivovém oleji, přidejte quinou a poduste.

Přidejte sůl a teplou vodu. Když quinoa začne vřít, přikryjte poklicí.

Vařte na středním plameni asi 15 minut, dokud quinoa nebude průhledná. Odstavte a promíchejte vidličkou, aby se zrnka oddělila.

Quinoa vám vydrží v lednici 4 – 5 dní.

Avokádo rozdělte na polovinu, odstraňte pecku a odřízněte trochu ze spodní strany, aby avokádo drželo na talíři. Pokapejte citrónovou šťávou, abyste zabránili oxidaci.

V misce promíchejte 3 – 4 lžíce quinoy s Calvo mexickým salátem a dobře promíchejte.

Avokáda naplňte směsí a podávejte.

 

Pozadí receptu Calvo Pozadí receptu Calvo
Pozadí receptu Calvo Pozadí receptu Calvo