Nahoru

Andaluské Gazpacho s tuňákem

Ingredience:

Počet osob4-6 osobNáročnostsnadnéČas přípravy20 min

PostupPostup

Andaluské Gazpacho s tuňákem
 

Nakrájenou cibuli namočte do mísy se studenou vodou. Odstraňte klíček uvnitř česneku. Okurku omyjte, oloupejte, překrojte na polovinu a lžící vydlabejte všechna zrnka. Zbylé suroviny omyjte, nakrájejte a vše dejte do mixéru. Ochuťte olejem, octem, cukrem a solí. Rozmixujte dohladka. V případě, že polévka bude moc hustá, přidejte 1-2 sklenice studené vody. Propasírujte, dosolte a přikryté odložte do chladničky. Podávejte studené s okurkou, pepřem, krutony a tuňákem.

Pozadí receptu Calvo Pozadí receptu Calvo
Pozadí receptu Calvo Pozadí receptu Calvo