Tuňákový burger
Ingredience:
- 1 konzerva Calvo tuňáka ve vlastní šťávě
- 2 polévkové lžíce extra panenského olivového oleje
- 1 stroužek česneku
- 1/2 bílé cibule
- 100 g lilku
- 100 g cukety
- 1 jarní cibulka
- 3 vejce
- 4 housky
- Petrželka
- 1 červená paprika
- 1 zelená paprika
- Sůl a pepř
- Majonéza



Postup

Cibuli, česnek, papriky, jarní cibulku a petrželku nakrájejte na jemno. Přidejte scezeného tuňáka, 3 vajíčka, dochuťte solí a pepřem a promíchejte. Ze směsi vytvořte placky a osmažte na olivovém oleji.
Lilek a cuketu nakrájejte na kolečka a také opečte na pánvi. Housky rozkrojte napůl, obě poloviny jemně potřete majonézou, na spodní polovinu položte tuňákovou placku, kolečka lilku a cukety a přikryjte druhou polovinou housky.



