Tuňáková frittata
Ingredience:
- 1 konzerva Calvo tuňáka ve vlastní šťávě
- 3 vajíčka
- 1 malá cibule
- 30 g oliv (zelených nebo černé, podle chuti)
- 100 g brokolice
- 1/2 červené papriky
- 1/2 avokáda
- 2 rajčata
- špenát nebo rukola
- olivový olej
3snadné20 minut
Postup
Nakrájejte cibuli, brokolici, papriku a olivy na malé kousky. Nakrájenou zeleninu dejte o misky, přidejte 3 vajíčka a scezeného tuňáka Calvo. Vše dobře promíchejte. Na pánvi ohřejte 3 lžíce olivového oleje. Přidejte vajíčkovo-zeleninovou směs a pánev přikryjte. Na každé straně opékejte 3-4 minuty, dokud nebude frittata opečená rovnoměrně z obou stran. Podávejte s avokádem, nakrájenými rajčaty a listovou zeleninou. Dobrou chuť.