Recepty
Papas Aliñás s pikantními sardinkami
Tradiční tapas z města Cádiz. Nejlépe chutná s vychlazeným pivem.



Krokety ze slávek v marinádě
Nejlepší předkrm, který nikdy nechybí ve španělských barech.



Onigirazu
Japonské onigiri ve tvaru sendviče.



Tuňákový salát Mojete Murciano
Osvěžující salát ze španělského regionu Murcia, podávaný s chlebem.



Tuňák v kari omáčce s jasmínovou rýží
Lahodná kombinace tuňáka s chutěmi Asie.



Poke bowl z tuňáka a tříbarevné rýže SOS
Lehčí než sushi, kompletnější než salát. Zdravé a chutné jídlo.



Salát z quinoy, tuňáka a čočky
Salát plný energie po náročné túře nebo po jízdě na kole.



Tortilla de Pisos
Bramborová tortilla: Brambory a cibuli oloupejte, umyjte a nakrájejte na tenké plátky. Do pánve nalijte 1 sklenici extra panenského olivového oleje a pomalu smažte brambory a cibuli. Sem tam zamíchejte. Když se...



Pisto manchego s tuňákem
Tento recept pochází ze španělského regionu La Mancha.



Galicijská empanada Xoubas
Oblíbené jídlo z Galície s "xoubas", čili se sardinkami.







