Nahoru

Sardinkové paté na topince

Ingredience:

Počet osob6NáročnosťsnadnéČas přípravy30 minut

PostupPostup

Sardinkové paté na topince
 

Domácí sardinkové paté, vhodné jako předkrm, s čerstvým chlebem. Můžete použít i sardinky v olivovém oleji.

Postup:

Na zeleninové ratatouille s vejcem:

Nakrájejte cibuli, česnek, cuketu a papriku na malé kousky. Na pánvi s olivovým olejem poduste česnek a cibuli, později přidejte cuketu a papriku. Rajčata rozmixujte nebo rozmačkejte na struhadle a přidejte ke zbytku ingrediencí na pánev. Zeleninu odstavte, přidejte najemno nakrájená uvařené vajíčka a dochuťte solí, pepřem a oreganem.

Na sardinkové paté:

Smíchejte sardinky s krémovým sýrem a citronovou šťávou.

Bagetu nakrájejte a jemně opečte nasucho na pánvi, aby byly kousky křupavé. Přidejte ratatouille a paté a ozdobte pažitkou.

Pozadie receptu Calvo Pozadie receptu Calvo
Pozadie receptu Calvo Pozadie receptu Calvo