fbpx
Nahoru

Restované slávky se zeleninou a rýží

Ingredience:

Počet osob2-3NáročnosťsnadnéČas přípravy40 minut

PostupPostup

Restované slávky se zeleninou a rýží
 

Lehké jídlo, které si můžete připravit se zeleninou, kterou máte nejraději v každém ročním období. Pojďte si jej vychutnat.

Rýži omyjte a uvařte s velkým množstvím vody a soli, podle návodu na obalu a nechte vychladnout.

Zeleninu, cukrový hrášek a jarní cibulku nakrájejte na způsob julienne, mrkev na půlměsíce a shitake a zázvor na plátky.

Na pánvi orestujte zeleninu na extra panenském olivovém oleji, přidejte česnek a nasekaný zázvor, poté přidejte shitake. Všechno spolu minutku orestujte a přidejte slávky a sójovou omáčku.

Dochuťte solí a přidejte jarní cibulku a pražený sezam.

Podávejte s rýží.

Pozadie receptu Calvo Pozadie receptu Calvo
Pozadie receptu Calvo Pozadie receptu Calvo