Rajčata plněná tuňákem a kuskusem
Ingredience:
- 160 g Calvo tuňáka v olivovém oleji
- 2 velká rajčata
- 60 g kuskusu
- 1 stroužek česneku
- 1 šalotka
- 4 lžíce řeckého jogurtu
- 1 lžička oregana
- 1 lžička bazalky
- pepř
- sůl
- olivový olej
- lístky čerstvé bazalky



Postup

Rajčata omyjte a dužinu vyberte. Česnek, cibuli a dužinu z rajčat nakrájejte a smíchejte s kuskusem, tuňákem, bílým jogurtem, oreganem a bazalkou. Okořeňte a dobře promíchejte. Rajčata uložte do mísy vhodné na pečení, pokapejte olivovým olejem a naplňte směsí. Pečte 35 minut při teplotě 200°C. Před podáváním ozdobte čerstvou bazalkou.



