fbpx
Nahoru

Pikantní tuňáková pomazánka s ajvarem

Ingredience:

  • 250 g (1 vanička) polotučného tvarohu
  • 1 lžíce majonézy
  • 2 lžíce pikantního ajvaru
  • ½ červené cibule
  • 6 sušených rajčat naložených v oleji
  • 10 černých vypeckovaných oliv
  • Sůl
  • 2 konzervy Calvo tuňáka v bio extra panenském olivovém oleji
  • Klíčky na ozdobu
  • Červená chilli paprička na ozdobu
  • Dobrý chléb k podávání
Počet osob4NáročnosťsnadnéČas přípravy15 minut
vaříKlára

PostupPostup

Pikantní tuňáková pomazánka s ajvarem
 

Tento recept pro vás připravila Klára, @sklarouvkuchyni.

Do větší misky dejte tvaroh, majonézu a ajvar. Přidejte na drobné kostičky nakrájenou červenou cibuli, sušená rajčata na kostičky a nahrubo pokrájené olivy. Osolte a promíchejte.

Nakonec lehce vmíchejte slitého tuňáka, aby v pomazánce zůstaly i větší kousky vcelku.

Pomazánku namažte na nasucho opečené plátky dobrého chleba a ozdobte klíčky a tenkými plátky chilli papričky.

Pozadie receptu Calvo Pozadie receptu Calvo
Pozadie receptu Calvo Pozadie receptu Calvo