Pikantní tuňáková pomazánka s ajvarem
Ingredience:
- 250 g (1 vanička) polotučného tvarohu
- 1 lžíce majonézy
- 2 lžíce pikantního ajvaru
- ½ červené cibule
- 6 sušených rajčat naložených v oleji
- 10 černých vypeckovaných oliv
- Sůl
- 2 konzervy Calvo tuňáka v bio extra panenském olivovém oleji
- Klíčky na ozdobu
- Červená chilli paprička na ozdobu
- Dobrý chléb k podávání



Postup

Tento recept pro vás připravila Klára, @sklarouvkuchyni.
Do větší misky dejte tvaroh, majonézu a ajvar. Přidejte na drobné kostičky nakrájenou červenou cibuli, sušená rajčata na kostičky a nahrubo pokrájené olivy. Osolte a promíchejte.
Nakonec lehce vmíchejte slitého tuňáka, aby v pomazánce zůstaly i větší kousky vcelku.
Pomazánku namažte na nasucho opečené plátky dobrého chleba a ozdobte klíčky a tenkými plátky chilli papričky.



