Mini hamburgery s tuňákem
Ingredience:
- Mini hamburgerové housky
- Plátkový sýr
- Baby špenátové listy
- Rajčata nakrájená na plátky
- Na hamburger:
- 2 konzervy Calvo tuňáka v olivovém oleji
- 50 g vařených brambor
- 50 g cibule
- 1 PL extra panenského olivového oleje
- 1 stroužek česneku a sušená petrželka
- Na omáčku:
- 200 g majonézy
- 1 nakrájená kyselá okurka
- 1 PL kapary
- 50 g nakrájené cibule
- 1 uvařené vejce
- 1 PL hořčice
2-4snadné20 minut
Postup
Vítejte v naší kuchyni plné chutí a inovací! Dnes vám představíme recept na lahodné mini hamburgery s tuňákem. Tato jednoduchá a zároveň elegantní alternativa k tradičním hamburgerům vás určitě nadchne.
Všechny suroviny pro přípravu burgerů smícháme a směs rozdělíme na malé porce ve velikosti housek. Na pánvi zahřejeme trochu oleje a na pár minut burgery z každé strany opečeme. Zeleninu na tatarskou omáčku nasekáme nadrobno a smícháme spolu s majonézou a hořčicí. Po vrstvách skládáme do housek a ozdobíme kolečkem zeleniny.