Nahoru

Grilovaný tuňák se zeleným chřestem a tuřínem

Ingredience:

Počet osob2NáročnostsnadnéČas přípravy35 minut

PostupPostup

Grilovaný tuňák se zeleným chřestem a tuřínem
 

Horkovzdušnou troubu předehřejte na 180 °C. Omytý tuřín nakrájejte na čtvrtky, smíchejte v míse s troškou olivového oleje, dochuťte solí a pepřem. Pečte přibližně 20 minut a potom přidejte do trouby chřest. Chřest také smíchejte s olivovým olejem a dochuťte solí a pepřem. V hrnci na mírném ohni zredukujte směs z rýžového octa, agávového sirupu a chilli. Na pánvi jemně opečte tuňáka v olivovém oleji. Po dopečení tuřínu a chřestu můžete začít podávat. Na talíř dejte řeřichu, pečený chřest a tuřín, grilovaného tuňáka a polijte omáčkou. Dobrou chuť.

Pozadí receptu Calvo Pozadí receptu Calvo
Pozadí receptu Calvo Pozadí receptu Calvo