Nahoru

Články kategorie novinky

6 kuchařských technik: to nejlepší a nejhorší z nich

Jaké jsou nejlepší kuchařské techniky? Při vaření je důležité nejen správný výběr potravin, ale i zdravý způsob jejich přípravy. Představujeme pozitiva a negativa 6 technik vaření. Grilování...

Jak se připravit na jaro?

S příchodem jara začíná být lidské tělo zranitelnější. Prochází procesem transformace a alergie jsou v tomto období dosti běžné. Není ani chladno, ani horko, a i tyto změny vás mohou ovlivnit...

Trápí vás jarní alergie?

Alergie je abnormální reakce imunitního systému na různé částice a přírodní sloučeniny, kterým jsme všichni vystaveni, ale nejsou pro nás škodlivé. Proč někteří lidé mají přehnané reakce? Proč jim reakce na různé látky...

Odhalte zloděje času!

Jste každý týden unaveni z nedodržení lhůt a kupí se vám úkoly? Máte pocit, že nemáte čas dělat všechno to, co chcete? Pokud odpovídáte ano, je načase zkontrolovat...

10 důvodů, proč jste stále unavení

Pocit neustálé únavy se stává jedním z nejčastějších onemocnění, které může vést až k frustraci. Ve většině případů však nejde o závažný zdravotní problém, ale o vytížený životní styl, který vede...

10 tipů, jak neplýtvat jídlem

Jak se můžete vyhnout vyhazování jídla doma a při nakupování? Přibližně třetina potravin celosvětové produkce se buď poškodí nebo nezužitkuje. Podle Organizace spojených národů pro výživu a zemědělství...

Co je ketogenní dieta? Jak funguje?

V posledních letech vzrostl zájem léčit obezitu, cukrovku a jiné chronické onemocnění a to prostřednictvím diety, která v roce 1921 měla sloužit k léčbě epilepsie. Jde o léčbu navrženou endokrinologem Henry...

Jak využít konzervy naplno?

Možná si kladete otázku, proč je dobré konzumovat konzervovaná jídla? Odpověď je jednoduchá: dokáží totiž zajistit rychlou a výživnou stravu. Například konzervované ryby poskytují kvalitní bílkoviny, polynenasycené mastné kyseliny a minerály (železo a zinek)....

Pozadí Calvo Pozadí Calvo